• Κατηγορία: Αγώνες

Κυπελλούχος Ελλάδος στη Mini B αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου!

alep

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη στην πίστα Drive Park το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Karting που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Πίστας Καρτ Νέου Ρυσσίου (Α.Σ.ΠΙΣ.) υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ). Το παρών έδωσαν και αθλητές του ΑΣΜΑ, οι οποίοι διακρίθηκαν! 

Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου με μια τέταρτη και μια τρίτη θέση στους δύο αγώνες της ημέρας, ήταν αυτός που κατέκτησε τον τίτλο του Κυπελλούχου στην Κατηγορία Mini B. Ο οδηγός του ΑΣΜΑ δείχνει ότι είναι ταχύτατος και το μέλλον του ανήκει. Αρχικά, στον πρώτο αγώνα αναρριχήθηκε από την έβδομη θέση όπου εκκίνησε στην τέταρτη, ενώ στο δεύτερο αγώνα της Κυριακής ανέβηκε τρίτος από τέταρτος που εκκίνησε. 

Έχοντας συμμετάσχει σε 4 αγώνες φέτος, ο Παπαευθυμίου έχει κατακτήσει δύο νίκες και μία δεύτερη θέση, όντας μέλος της Abloy Kart Racing και έχοντας τη στήριξη του μηχανικού του, Γιώργου Γρυλλάκη.

Στην κατηγορία Senior, τρίτος ολοκλήρωσε άλλος ένας οδηγός του ΑΣΜΑ, ο Αλέξανδρος Ντ' Αρσύ που αγωνίζεται με την ομάδα της Athens Kart Shop.