ethniki

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την Εθνική Ασφαλιστική για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των Ελληνικών Αγώνων, η εταιρεία εκπόνησε και παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πακέτο Ομαδικής Ασφάλισης για τα μέλη μας (στελέχη, κριτές, χρονομέτρες, αθλητές, μέλη σωματείων).

Η παρούσα Ομαδική Ασφάλιση αφορά

γεγονότα, ατυχήματα ή ασθένειες που δεν προέρχονται από τη συμμετοχή ή τη παρουσία των σφαλισμένων σε εκδηλώσεις Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και δεν πρέπει να συγχέεται με τα υφιστάμενα ασφαλιστήρια συμβόλαια που αφορούν την κάλυψη των αγώνων τα οποία παραμένουν σε ισχύ.
Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που όλοι βιώνουμε, η ασφαλιστική κάλυψη εξωνοσοκομειακής και νοσοκομειακής περίθαλψης όσο και η αποζημίωση λόγω ατυχήματος, σε ιδιαίτερα προσιτό ετήσιο κόστος, βοηθά στην ανάκτηση του αισθήματος ασφάλειας και σιγουριάς καθώς μία «Μεγάλη και Σίγουρη» Ασφαλιστική Εταιρία έρχεται να εγγυηθεί τις παροχές της παρούσας προσφοράς.
Σημειώστε ότι η παρούσα προσφορά περιλαμβάνει και επιστροφή –έκπτωση χρημάτων έως και 48% επί των «πληρωτέων ασφαλίστρων» εφόσον δεν χρησιμοποιηθεί μέρος ή το σύνολο των προσφερόμενων παροχών.
Το κόστος ασφάλισης είναι ιδιαίτερα προσιτό (ενδεικτικά 210,84€ ετησίως και κατά άτομο, με πιθανότητα μικρής απόκλισης ανάλογα με τα στοιχεία των εν δυνάμει ενδιαφερομένων), ενώ υπάρχει δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να συμπεριλάβουν και μέλη της οικογένειας τους (ως εξαρτώμενα μέλη) με τις ίδιες παροχές και όρους (με μικρή πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση της τάξης των 15,18€ ετησίως).
Για περαιτέρω πληροφορίες, διευκρινήσεις επί των όρων, βοήθεια για τη σωστή συμπλήρωση των αιτήσεων, στην αναφερόμενη Ομαδική Ασφάλιση, παρακαλούμε επικοινωνείτε απευθείας με το κ. Κώστα Θεολόγη, υπεύθυνο διεκπεραίωσης για ασφαλιστικά θέματα της Ο.Μ.Α.Ε., στο τηλ: 6937 688947.