Ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, το 4ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου που έχει ως επίκεντρο την παραλιακή πόλη της Εύβοιας και διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.). Τα 29 πληρώματα που εκκίνησαν τον αγώνα ρίχτηκαν στη μάχη με το χρόνο στην ειδική του Πισσώνα, με τις συνθήκες να είναι ιδανικές.

Ταχύτεροι με το «καλημέρα» ήταν οι Τάκης Καμπύλης-Μάριος Τσαούσογλου με το Skoda Fabia S2000, χτίζοντας διαφορά 6 δευτ. από τους αντιπάλους τους. Ομηρικές μάχες έχουμε και για τις πιο πίσω θέσεις με τους Λευτέρη Αλυγιζάκη-Μιχάλη Χατζηδάκη (Mitsubishi Lancer Evo IX) να βρίσκονται στη δεύτερη θέση και τους Νίκο και Δημήτρη Καρπάνο (Mitsubishi Lancer Evo X) να τους καταδιώκουν πίσω τους. Τέταρτοι σε απόσταση αναπνοής από τα δύο προαναφερθέντα πληρώματα είναι οι Γιώργος Αναπολιωτάκης-Θανάσης Τσιούκας με Seat Ibiza Kit Car Evo 2. Στην επανεμφάνισή τους σε ασφάλτινο τερέν, οι Γρηγόρης Νιώρας-Κωνσταντίνος Κακαλής (Subaru Impreza N12) καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση, εμπρός από τους πρώτους της F2, Γιάννη και Γιώργο Γύζη (Renault Clio Williams) που έκαναν ένα ιδανικό ξεκίνημα. Οι Παναγιώτης Μπίμπικας-Γιώργος Σκορδηλάκης (Volkswagen Golf) και Γιώργος Σύλλας-Πηνελόπη Αναστασοπούλου (Peugeot 106 S16) συμπληρώνουν την τριάδα στη δικίνητη κατηγορία.

Στα ιστορικά, προβάδισμα απέκτησαν οι Παναγιώτης Παραδείσης-Κωνσταντίνος Ποιμενίδης (Ford Escort RS2000 MKII), ακολουθούν οι Γιάννης Καλαϊτζιάν-Μαριάννα Καλογηράτου (Fiat Ritmo 130 TC) και οι Λευτέρης Μανδρούκας-Νίκος Τσάδαρης (Porsche 911 RSR).

Εκτός αγώνα τέθηκαν οι Γιάννης Τασιόπουλος-Βασίλης Μπασιούκας (Citroen Saxo VTS), Γιάννης Καββαδίας-Μιχάλης Φράγκου (Peugeot 206), Ελένη Μαλακτάρη-Μιχάλης Σύλλας (Peugeot 206) και Γιώργος Ντέκας-Φώτης Χειλάκης (Citroen Saxo VTS).

Τα πληρώματα θα διέλθουν για δεύτερη φορά από τη μήκους 17.3 χλμ. ειδική του Πισσώνα στις 16.58, ενώ στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η πανηγυρική εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών.

Απόστολος Παλάτος

Γραφείο Τύπου

Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ)

Attachments:
Download this file (SSGC01.pdf)SSGC01.pdf