Στις 4 και 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 27ο Αττικό Ράλλυ που άνοιξε την αυλαία του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος. Στον αγώνα συμμετείχαν αρκετοί αθλητές του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, εντυπωσιάζοντας μάλιστα με τις επιδόσεις τους.

Ο αθλητής μας, Θανάσης Τσιούκας καθοδήγησε με μαεστρία τον Γιώργο Αναπολιοτάκη και μαζί κατέκτησαν την πρώτη θέση στον αγώνα, έχοντας στα χέρια τους ένα Seat Ibiza Kit Car Evo II. Δεύτερος στη γενική τερμάτισε ένας ακόμη αθλητής του ΑΣΜΑ, ο «Nikon» που για πρώτη φορά είχε στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo IX τον Χρήστο Κουζιώνη. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους στην F2 οι νικητές της κατηγορίας, «ιπτάμενοι», Βασίλης Αναδιώτης-Μανώλης Μακρινός (Renault Clio Sport). Στην 7η θέση γενικής τερμάτισε ο Γιάννης Ζούνης με το γνωστό Subaru Impreza N12. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των ιστορικών ανέβηκε ο Μάριος Σταφυλοπάτης με την εντυπωσιακή Ford Sierra RS Cosworth. Στην 5η θέση στα ιστορικά τερμάτισαν οι Νικόλαος Πετρόπουλος-Νίκος Μουζάκης (Porsche 944 Turbo) στην πρώτη συμμετοχή του οδηγού στα ράλλυ, ενώ τους ακολούθησαν δύο ακόμη πληρώματα του ΑΣΜΑ, οι Φραγκίσκος Σταφυλοπάτης-Νικόλαος Μαργέτης (Chrysler Sunbeam Lotus) και οι Παντελής Αντωνόπουλος-Μάιρα Καλλίτση με Ford Escort MKII.

Άτυχος στάθηκε ο Σπύρος Νίκας που όντας στο δεξί μπάκετ ενός Peugeot 106 S16 που οδηγούσε ο «Αμερικάνος», εγκατέλειψε την προσπάθειά του. Οι Μπάμπης Πατσουράκης-Βασίλης Μπάτζανος δεν ολοκλήρωσαν με το Honda Civic, ενώ και οι Γιάννης Σύλλας-Τάκης Κουκλιαμπής (Citroen Saxo VTS) αντιμετώπισαν τα μύρια όσα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν στο δεύτερο Γραμματικό.

Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) συγχαίρει όλους τους αθλητές του που συμμετείχαν στο 27ο Αττικό Ράλλυ!