webinar

Η FIA καλεί τα μέλη της, και συνεπώς την ΟΜΑΕ, να συμμετάσχουν στο Διαδικτυακό Σεμινάριο αυτού του μήνα με τον τίτλο "FIA Stronger Together Webinar".

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, στις 13:30 (ώρα Ελλάδας).

 

Αντικείμενο του Σεμιναρίου είναι ο θεσμός 2021 FIA Motorsport Games.

Πρόκειται για έναν καινούριο θεσμό, που θα διοργανωνόταν για πρώτη φορά φέτος, αλλά αυτό δεν συνέβη λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Οι FIA Motorsport Games του 2021 θα διεξαχθούν στις 22-24 Οκτωβρίου 2021 στην πίστα του Paul Ricard, κοντά στην πόλη Μαρσέιγ της Νότιας Γαλλίας.

Είναι μια γιορτή του motorsport, με πολλαπλούς αγώνες σε ένα τριήμερο με αυτοκίνητα GT, Formula 4, Ράλλυ και Ιστορικά Ράλλυ, Crosscars και Kart.

 

Στο Σεμινάριο μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει από την ΟΜΑΕ, χωρίς περιορισμό αριθμού συμμετεχόντων, καθώς και ενδεχόμενοι αγωνιζόμενοι στους FIA Motorsport Games.

Σε αυτό θα παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες, την πίστα και τους ανθρώπους-κλειδιά των FIA Motorsport Games 2021 και, κυρίως, η σημασία της εθνικής επιλογής αγωνιζόμενων από κάθε χώρα. Συγκεκριμένα, οι λεπτομέρειες ώστε κάθε μέλος της FIA να γνωστοποιήσει το θεσμό στη χώρα του, να κινήσει το ενδιαφέρον των αγωνιζόμενων και να αναδείξει νέα ταλέντα.

 

Στο Διαδικτυακό Σεμινάριο θα υπάρχει και η δυνατότητα κατάθεσης ερωτήσεων, γραπτά, οι οποίες θα απαντηθούν εκείνη τη στιγμή.

Η FIA βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή των μελών της για να θέσουν τους προβληματισμούς τους για τη χώρα ή την ευρύτερη περιοχή τους.

 

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο Διαδικτυακό Σεμινάριο μέσω του link: