Μετά την περσινή του επιτυχία, το Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου επιστρέφει και φέτος, υποσχόμενο δυνατές συγκινήσεις! Έχοντας ως έδρα την Αμάρυνθο, ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτου θα διεξαχθεί στις 4-5 Οκτωβρίου. Το ωράριο είναι ήδη έτοιμο και περιλαμβάνει εκπλήξεις!


Καινοτομία του φετινού αγώνα είναι πως το αγωνιστικό μενού ξεκινάει το Σάββατο το απόγευμα με την τέλεση της ειδικής διαδρομής Γυμνό στις 16.53. Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα θα γίνει λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 18.45, με τα αγωνιστικά να μπαίνουν σε καθεστώς Park Ferme. Την Κυριακή, ύστερα από 10λεπτο σέρβις, τα πληρώματα ρίχνονται ξανά στη μάχη στις 10.53 στην ειδική Γυμνό. Τρίτη ειδική αποτελεί το Τραχήλι στις 11.26, ενώ ύστερα από 30λεπτο σέρβις, οι δύο ειδικές επαναλαμβάνονται. Έτσι, οι αγωνιζόμενοι έχουν να καλύψουν 57.43 km σε 5 ειδικές διαδρομές και 104.91 Km απλών διαδρομών.  
Όσον αφορά τη διαμονή, η οργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τους αγωνιζόμενους και τους μηχανικούς. Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές στο ξενοδοχείο Holidays in Evia (Υπεύθυνη Κρατήσεων: Susanne Schmitz - Τηλ: 22290 41000 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είναι 30 Ευρώ για το μονόκλινο δωμάτιο και 35 Ευρώ για το δίκλινο, στο διάστημα από 26 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου, με την προϋπόθεση ο ενδιαφερόμενος να αναφέρει ότι σχετίζεται με τον αγώνα. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλιστούν μειωμένες τιμές και στα Ferry Boats. Θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου.
Είμαστε βέβαιοι πως μετά τα δεκάδες περσινά θετικά σχόλια για τον αγώνα, οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Επισυνάπτονται το Δελτίο Τύπου 1, ο Κανονισμός, το Ωράριο, η Δήλωση Συμμετοχής και οι Προσβάσεις των θεατών!

Απόστολος Παλάτος

Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ)