Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 3ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου, που θα διεξαχθεί στις 24-25 Οκτωβρίου, προκειμένου τόσο οι αγωνιζόμενοι, όσο και οι θεατές να απολαύσουν έναν άρτιο οργανωτικά αγώνα. Μην ξεχνάμε πως το ράλλυ που διοργανώνει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) προσμετράει τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο αντίστοιχο των Ιστορικών αυτοκινήτων.

Η οργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τους αγωνιζόμενους και τους μηχανικούς στο Ξενοδοχείο «Holidays in Evia», το οποίο για άλλη μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές στο ξενοδοχείο που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αμαρύνθου, έχει θέα στη θάλασσα και ιδιόκτητο πάρκινγκ, είναι 35 Ευρώ για το μονόκλινο δωμάτιο και 40 Ευρώ για το δίκλινο (τη βραδιά), το διήμερο 23 - 24  Οκτωβρίου (Υπεύθυνη Κρατήσεων: Susanne Schmitz - Τηλ: 22290 41000 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.hie-ev.com). Η προσφορά αφορά αποκλειστικά τους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό.

Να υπενθυμίσουμε πως η 3η έκδοση του Φθινοπωρινού Ράλλυ Αμαρύνθου περιλαμβάνει 7 ειδικές διαδρομές, με τη δράση να ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου 24 Οκτώβρη με την ειδική διαδρομή Πισσώνας που διεξάγεται για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του αγώνα. Ύστερα από 3 περάσματα από τις ειδικές του Γυμνού και του Τραχηλίου, ο αγώνας θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής 25 Οκτώβρη. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα είναι 83.51. Η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Εύβοια πλησιάζει! Μη λείψει κανείς!