Στις 21 και 22 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το 1ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ - Λουτράκι που διοργανώνει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Ο αγώνας θα ρίξει την αυλαία του φετινού Κυπέλλου Χώματος και θα διεξαχθεί με επίκεντρο την παραλιακή πόλη της Κορινθίας. Κέντρο του 5ου γύρου του θεσμού θα είναι το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, από τις 15.30 έως τις 18.00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων, σε χώρο που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Την Κυριακή, πεδίο μάχης θα είναι η γνωστή ειδική Λουτράκι-Κινέττα, η οποία θα έχει μήκος 18.93 χιλιόμετρα, με το πρώτο από τα δύο σκέλη να είναι προγραμματισμένο για τις 10.30. Η συγκεκριμένη διαδρομή χρησιμοποιήθηκε στο φετινό Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις που επίσης διοργάνωσε το ΑΣΜΑ. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 96.10 χιλιόμετρα. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 17.00.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 22.00. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΜΑ, θα βρείτε τη Δήλωση Συμμετοχής του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.agonistiko.gr.


Απόστολος Παλάτος
Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)