10653857 823700324341188 8271244098118705851 n

Μεγάλη νίκη που αυτόματα τους χρίζει Κυπελλούχους Ασφάλτου πέτυχαν οι Ν. Καρπάνος-Δ. Καρπάνος, οδηγώντας με ωριμότητα το Lancer 10γενιάς. Οδήγησαν έξυπνα, κέρδισαν μόλις μία ειδική διαδρομή και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των αντιπάλων επικράτησαν. Πίσω τους τερμάτισαν οι Γ. Αναπολιωτάκης-Α. Χαλκιαδάκης με το Seat Ibiza Kit Car Evo 2. Η λάθος επιλογή ελαστικών το πρωί, σε συνδυασμό με την ποινή που δέχθηκαν λόγω jump start, στέρησε από το πλήρωμα τη χαρά της νίκης. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γ. Φιλιππίδης-Δ. Σαϊνης με Mitsubishi Lancer Evo IX, αποκομίζοντας πολύτιμη ασφάλτινη εμπειρία που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια.


Στην F2, για δεύτερη συνεχή χρονιά, κέρδισαν τα αδέρφια Γύζη με το όμορφο Renault Clio Williams, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως στην άσφαλτο είναι άπιαστοι. Τους ακολούθησαν οι πολύ καλοί Μ. Δημητρίου-Ε. Μαλακτάρη (Citroen Saxo VTS) που εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι I. Τασιόπουλος-Ν. Φλαμπούρης  (Citroen Saxo VTS).


Στα ιστορικά, οι Ε. Μανδρούκας-Ν. Τσάδαρης τέθηκαν επικεφαλής από την αρχή και χωρίς να κοιτάξουν πίσω, παρέμειναν στην κορυφή, βάζοντας τέλος στα άτυχα αποτελέσματα που είχαν στους τελευταίους αγώνες. Ακολούθησαν οι πρωτοπόροι πλέον του πρωταθλήματος, Γ. Κασιδόπουλος-Φ. Τζεφεράκος  (Toyota Starlet) και την τριάδα συμπλήρωσαν οι Ι. Πάλμος-Φ. Ψαράκου (Peugeot 205 GTi).
Θα ακολουθήσει αναλυτική περιγραφή του αγώνα.


Απόστολος Παλάτος
Γραφείο Τύπου- Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)