Έχοντας πλέον το σωστό setup, ο Αναπολιωτάκης κέρδισε την 4η Ε.Δ. του αγώνα, το Γυμνό 3, δείχνοντας πως δεν …τα παρατάει εύκολα. Ωστόσο, ένα jump start τον χρέωσε με ποινή 5 δλ., γεγονός που αύξησε πλέον τη διαφορά από την κορυφή στα 3.7 δλ. Μια κορυφή, στην οποία παραμένει ο Πατρινός Καρπάνος, ο οποίος στη δεύτερη συμμετοχή του τον αγώνα δείχνει πλέον πιο ώριμος. Το δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην ειδική πέτυχε ο Φιλιππίδης, ο οποίος παρ’ ότι μείωσε κατά 2 δλ. τη διαφορά του από τον πρώτο, απομακρύνθηκε από τη μάχη των πρωτοπόρων.


Σταθερά γρήγορος, ο Γύζης ήταν ο ταχύτερος για μια ακόμη ειδική στην F2, εδραιώνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο Δημητρίου στα 13δλ. και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία του για δεύτερη συνεχή χρονιά.  Αλλαγή είχαμε στην τρίτη θέση, όπου πλέον ανέβηκε ο Τασιόπουλος, εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Κυριαζή από μηχανική βλάβη.


Πλέον απομένει μία ειδική για να πέσει η αυλαία του 2ου Φθινοπωρινού Ράλλυ Αμαρύνθου. Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά αποτελέσματα στο http://omae-epa-live.gr/, επιλέγοντας την καρτέλα «2ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου».


Απόστολος Παλάτος
Γραφείο Τύπου
Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)