Vasilis Koukouletas

Παρά το ότι η ΟΜΑΕ, δεν έχει παραπάνω από 8 μήνες «επίσημης» ζωής, φαίνεται πως το σπορ του αυτοκινήτου στην χώρα μας έχει εισέλθει σε μια νέα εποχή. Πέραν όλων των άλλων αλλαγών που πραγματοποιούνται σταδιακά και με προσεκτικά βήματα, υπενθυμίζουμε πως ο κύριος λόγος καθυστέρησης της έναρξης των φετινών θεσμών αυτοκινήτου και καρτ ήταν η μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων της ΕΛΠΑ όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου των αγώνων.

Η ΟΜΑΕ, λοιπόν, παραλαμβάνοντας χάος όσον αφορά αυτό το καίριο ζήτημα για την τέλεση κάθε αγωνιστικής εκδήλωσης, κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να εκπονήσει τον σχετικό φάκελο και να συμφωνήσει με τον κατάλληλο ασφαλιστικό φορέα για την κάλυψη των αγώνων. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, λοιπόν, όχι μόνο είναι ενεργό, αλλά καλύπτει κάθε περίπτωση αποζημίωσης που προκύπτει κατά τη διάρκεια της τέλεσης των αγώνων, είτε όσον αφορά τους συμμετέχοντες, είτε προς τρίτους.

Πολλά συμβάντα του τελευταίου οκταμήνου έχουν διευθετηθεί ταχύτατα και με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Χαρακτηριστική είναι η ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε από τον αγωνιζόμενος στα καρτ Βασίλη Κουκουλέτα, που είχε ένα ατύχημα (κάταγμα δαχτύλου) στον 1ο αγώνα του Λουξ Cup στην Καλαμάτα τον περασμένο Αύγουστο, και μάλιστα χρειάστηκε επιπλέον φροντίδα (ανάταξη κατάγματος μετά την πρώτη προσπάθεια αποκατάστασης στο τοπικό Νοσοκομείο):
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μεσολαβήσατε, ετοιμάσατε και προωθήσατε τον φάκελο του ατυχήματός μου στην Ασφαλιστική Εταιρία ώστε να λάβω την προβλεπόμενη αποζημίωση. Σας παρακαλώ να δώσετε τα ευχαριστήριά μου στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τους υπαλλήλους που ασχολήθηκαν με το θέμα μου. Ευτυχώς που στην Ελλάδα του σήμερα υπάρχουν ακόμη οργανισμοί που λειτουργούν σωστά.
Ευχαριστώ πολύ,

Βασίλης Κουκουλέτας»